yazar olmak isteyen caylaklar 

kapat
  1. kendilerine biz oldukta ne oldu şeklinde cevap verilebilecek yazarlardır..aaa yazar dedim allah mı söyletti ne..hadi bakalım.
    #1887213 (msd, 08.07.2007 23:32)
  2. nacizane tavsiyeler verilebilecek insanlardır.

şimdi örneğini gördüğünüz birçok tespit entrysini dikkate almayın, yazar olduğunuzda uygulamayın. antipatiden başka bir şey kazanamazsınız.

gibi.
    #2259929 (rectoa, 04.09.2007 13:08)
  3. 10 entry girip yazar olacaktir. ama cezali olup caylak edilmisse bilemem.
    #2259943 (calemityceyn, 04.09.2007 13:10)
  4. 20 entry girip, mutlu mesut onay bekleyen, camiamızın en taze üyeleri.
    #2259950 (kutupsal form, 04.09.2007 13:11)
  5. bekleyiş sürelerini hali hazırda girilmiş entryleri okuyarak değerlendirebilecek yazarlardır. deatly nin entrylerini okuyup gülebilirler mesela.. *
    #2260002 (serenitytheone, 04.09.2007 13:17)
  6. sabır düsturunu edinmeyi bilmesi gereken çaylaklarıdır. olacaktır. bu zaman zarfında bol bol okuması gereken yazar adaylarıdır.
    #2260024 (galapagoslu iguana, 04.09.2007 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olmak isteyen caylaklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olmak isteyen caylaklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olmak isteyen caylaklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olmak isteyen caylaklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acilin ben maxfaktor uzmaniyim » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » tesvik sukelasi » cappuccino » endoktrinasyon » uludag sozluk moderasyonu » katil usak » saraydaki mucevher » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » jakobenlerin sonuncusu » limewire pro » icelim » kutu denizanasi » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karizmaniz var mi varsa kac santim » kreatin » osuruguyla daglar yikan kisi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » saniser » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » sevgili » dag ve cocuk » magnum essence dark » 16 kasim 2008 ales » the dark tower » garabet melegi » devrimci milliyetcilik » hicbiryerdecilik » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » esinin ayaklarini opmek » yalnizligin ozel tarihi » good luck chuck » sick the red