yazar oldun artik 

1. çaylaklığı bırak adam gibi entry gir , anlamına gelen uyarı.
    #1825681 (laedri, 26.06.2007 19:23)
  2. ol(may)ası tepkiler:

*şimdi senin dötün de kalkar.

*bizi de görürsün artık hı, çakkaaaalll.
    #1825737 (filleri kurtaran adam, 26.06.2007 19:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar oldun artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar oldun artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar oldun artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar oldun artik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deceku » mahler senfoni no 2 » egitim fakultesi » torpulemek » dunyayi yoneten adam » fatura » adalet ve kalkinma partisi » ingiliz istihbarat orgutleri » ferrari enzo » zamani durdurma istegi » igrenc espriler » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » guzelavrat otu » iguananin olumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » there s something about mary » yansimalar » ergen » herbaryum » moderasyonu yipratmak » babanin olmesi » sic semper tyrannis » zehirli mantarlar » serdar turgut » yenilmedik ezildik » vize » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » christopher johnson mccandless » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » krizin konik gecmesi » rast pesrev » hicbiryerdecilik » basbaydar shopping center » slasher » 30 kasim 2008