yazar oldun aramiza hos geldin 

kapat
  1. özel mesajlar içerisinde görüldüğü zaman ve insanı kısa bir süreliğine havalara sokan cümle
    #527773 (tomamca, 11.08.2006 20:38)
  2. soğuk gelen cümle öbeği.
    -yazar oldun aramıza hoşgeldin diyoruz akıllı ol.
    bunun yerine daha güzel cümleler olabilirdir.mesela;
    -nbr?entrylerin baya iyi. tebrikler. kolay gelsin
    veya;
    -nbr dostum? entrylerde iyi gaz vermişsin. tuttum seni kanka! *
    #527807 (kacak kelebek, 11.08.2006 20:45)
  3. kişiye çaylaklıktan kurtulup yazar olduğu zaman moderatör tarafından gönderilen mesajdır.
    #527810 (barış, 11.08.2006 20:47)
  4. nedense devamında "evinin kadını, cocuklarının anası olacaksın" gelecekmiş gibi gelen hoşgeldin mesajı.
    #528065 (redwinemania, 11.08.2006 21:52)
  5. yazar olmanın hiçte kolay olunmadığı gerçeğinin,bir nebze de olsa hasır altına itildiği durumda sevindirik olmak.
    #528121 (der ve uzaklasir genc adam, 11.08.2006 22:03)
  6. en cok cvp yazılan özel mesajlardan birtanesi hatta abartırsak en fazlası diyebiliriz...
    #528125 (babilibabilibuu, 11.08.2006 22:04)
  7. (bkz: hoşbulduk)
    #763653 (comediedecaractere, 22.10.2006 16:12)
  8. "yazar olmussun ama adam olamamissin" der gibi sallanmadigimin resmi ve herseye ragmen bekledigim mesaj...
    #763676 (pierre, 22.10.2006 16:19)
  9. çaylakların bizden olmadığı gibi bir anlam veriyor. yoksa çaylar bizden değil mi lan?
    #763779 (dopdop, 22.10.2006 17:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar oldun aramiza hos geldin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar oldun aramiza hos geldin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar oldun aramiza hos geldin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar oldun aramiza hos geldin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» serguzest » aleko bacanos » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » uyurken sutyen takmayan erkek » gocuk » yildizlar » unutamam » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » usb 3 0 » mahcur » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » beni aglatma » kafama sikar giderim » akiskanlar mekanigi » sirine » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kisladankampuse » bozdag » yaran facebook gruplari » jakobenlerin sonuncusu » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » sadece turkiye de gorulen olaylar » dinamo tiran » ankoh itosu » karizmaniz var mi varsa kac santim » marpuc » son kullanma tarihi » child » sevismek » tocarg » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » istiap » dis ticaret acigi » southern sunrise » aldatan insan