yazar oldum lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oh be yazar oldum
  2. hanim kos ben yazar oldum
  3. oley yazar oldum
  4. anne ben yazar oldum
  5. nasil yazar oldum
  6. oley ben de yazar oldum
  7. oley be yazar oldum
  8. yazar oldum gotum kalkti
  9. yazar oldum hayatim karardi
  10. yazar olamadim sozluk yazari oldum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar oldum lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar oldum lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar oldum lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar oldum lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » july4th » salvatore di stefano » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » karpuzkabugu » atan alir spor » no promise » montajelemani » mabuah » uyumamak icin bahaneler » citigroup » tevekkul » fewzi1907 » haydi insanlar kurtulusa » pinhani » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » pmo » contusion » kan uykusu ndan uyanmak » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » tematik mode a alternatif mode istekleri » mynet » yay burcuyum yayarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » simdilik sadece bekleyecegiz » ca va » guvez » bond » yaran uyarilar