yazar olduktan sonra sevinmek 

kapat
  1. 1. nesil yazarların (çaylaklığa düşenler hariç) hiç yaşamadığı durum.
    #648450 (markasiz, 19.09.2006 16:19)
  2. 'ohh be yazılarım görünüyo artık' cümlesi kurulurkenki ruh hali.
    #648452 (pelvis, 19.09.2006 16:19 ~ 16:56)
  3. (bkz: bir gün herkes yazar olacak)*
    #648461 (BlindGuardian, 19.09.2006 16:23)
  4. (bkz: yazar olduktan sonra sevişmek)
    #648514 (karga, 19.09.2006 16:44)
  5. (bkz: yazar olduktan sonra sevinememek)
    #648539 (adini unutan adam, 19.09.2006 16:49)
  6. birde caylaklıktan yazarlıga yeni gecilen dönemde sözlüge girilmeyen zamanlarda üyeliğinin ucurulacagını düsünmek vamış.
    #650175 (adini unutan adam, 20.09.2006 08:16)
  7. (bkz: yazar olduktan sonra şampanya patlatmak)
    #650194 (istanbul icin efkar vakti, 20.09.2006 08:54)
  8. daha önce hiçbir sözlükte yazmamış yazarlığın ne demek olduğunu bilmeyen sadece okuyup okuyup giden tiplerin bir gün canlarına tak etmesi sonucu "ulen bari o kadar okuyoz bide yazalım" demesi sonucu ilk önce çömez olmaları ki bu ayrı bir heyecan verir onlara daha sonra yazar olurlar ve bu heyecan ikiye katlanır.

(bkz: allah sevindirsin)
    #650197 (zemberek yılanı, 20.09.2006 08:56)
  9. hem çok sevinilir hemde herkeze anlatılır. şöyleki:
    ++ şşşttt oolum açsana http://www.uludagsozluk.com
    -- ne bu lan ne var bu sitede
    ++ aç oolum sen çok güzel bi site
    5 dakika sonra
    -- harbi güzel siteymiş lan nerden buldun bu siteyi
    ++ onu boşver sen orada yazan juansebastianveron varya o benim
    -- valla mı benide alsanıza siteye
    ++ yok oolum ööle herkezi almıyorlar kolay iş değil *
    #650345 (JuanSebastianVeron, 20.09.2006 11:00)
  10. hayattaki güzel sevinçlerden biridir. yazar olmak insana böyle bir bilginlik ,bir görmüşlük ve toplumda bir yere gelmişlik hissettirmektedir.
    #650391 (plazmodium, 20.09.2006 11:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olduktan sonra sevinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olduktan sonra sevinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olduktan sonra sevinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olduktan sonra sevinmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluk yazarlari asosyaldir » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » hakiki tosun pasa benim » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » mevlana sekeri » sort indi kaleci soka girdi » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » love lockdown » baslik acip ayar verdim abi » yuregini torpulemek » al yanakli balon » ayrilik » akbank » oss de kutucuk doldurma gerilimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ridvan dilmen » dogu kulturu » ben » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » milli demokratik devrim » prologue » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » herboloji » turbanli sirin » sayfa goruntulenemiyor » the moon and the yew tree » huznun isyan olsun » said nursi » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » cumhuriyet halkevleri » ilk cinsel deneyim » baban ne is yapiyor » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » turkiye nin en guvenilir kurumu » imbat