yazar oldugunun ogrenildigi an 

kapat
  1. artık havaya, suya yazar gibi değil kayaya kazır gibi yazmaya başlayacağın, az önce benim de başımdan geçip çaylaklıktan kurtulunulan an.
    #1947132 (bozkiraslani, 16.07.2007 18:42)
  2. en güzel yanı artık diğer yazarlara msg atabilmendir.
    #1947135 (bozkiraslani, 16.07.2007 18:43)
  3. Sözlüğün sahibi gibi hisseder insan kendini, yazdıkları sonrasında ilahlaşacağını ve hatta en iyisi o olacağını düşünür ancak daha sonra herkes gibi yazar olduğunu fark eder ve en iyisini yapmak için değil de en iyiler arasına girmek için çabalar.
    #1947140 (Carmadon, 16.07.2007 18:44)
  4. tekrar çaylak olduğum an gibi beklenmedik bir zaman dilimi...
    #1947260 (homeroglan, 16.07.2007 19:06)
  5. ilk başta inanamazsın. daha sonra gerceği iyice algıladıktan sonra ailene ve cevrene karşı davranışların değişir. seni gören hıncal uluç un oğlu veya birinci dereceden akrabası sanar.
    #1947340 (reich, 16.07.2007 19:21)
  6. -anneeeee ben yazar oldum!!!
    #1947381 (sonuc olarak, 16.07.2007 19:26)
  7. (bkz: hanım kos yazar oldum)
    #1947418 (iktidarsiz jigolo, 16.07.2007 19:29)
  8. (bkz: i$te biz o gun tukenecegiz) *
    #1947422 (iktidarsiz tecavuzcu, 16.07.2007 19:29)
  9. Ben sana yazmayı değil yazdıklarımı okuyabilme ihtimalini sevdim.
    #1947516 (argeos, 16.07.2007 19:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar oldugunun ogrenildigi an başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar oldugunun ogrenildigi an ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar oldugunun ogrenildigi an nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar oldugunun ogrenildigi an. Copyright of the articles are belong to their authors.

» post office » salih iki cay kap gel » 7eventy 5ive » al bunu sana aldim » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » elveda rumeli » josef k nin k si » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » petrol » huseyin mumtaz » kaz dagi milli parki » limanla kavgali isyankar kaptan » katil usak » suadiye cafe » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayabakan » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » louis isadore kahn » peoples temple » mynet » ikea bursa » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » dalga gecerek reddetmek » yaran facebook gruplari » ales » atsizcilar » yaran espriler » inheritance vice » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » anthony kiedis » sozluk yazarlarinin itiraflari » elegy