yazar oldugunu zanneden zavallilar 

kapat
  1. her sözlükte olduğu gibi bu sözlükte de mevcuttur kendileri..şimdi yeni nesillere direk evet sizsiniz sizlersiniz hatta ve hatta bunun altına ayar vermek isteyen zavallılarıda göreceğiz birazdan..üç beş kelimeyle yazar oldum havalarında olan kişileredir sözüm..ayar vermek için g*tünü kasanlaradır sözüm..adminlere, moddalara yalakalık yapan yazarcıklaradır sözüm..vs vs..
    yazar olmak öyle kolay değildir..her sözlükte yazı yazan yazar oldum zannediyorsa işimiz zor..yazarcıklar sözüm size: biraz okuyun araştırın, kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin, bir kaç kelimeyle, cümleyle yazar oldum havalarına girmeyin..
    #3177009 (pozitif kutup ayisi, 22.03.2008 19:14)
  2. (bkz: Biri bana laf mı attı)
    #3177023 (hkn hsyn, 22.03.2008 19:17)
  3. --spoiler--
    son noktayı koymuşcasına devamını merak eden insanlar icin ; iki nokta yan yana.

dur bir de şey vardı ; bu sozlugun peygamberi ben olacagim.
    --spoiler--
    #3177031 (objebi, 22.03.2008 19:20)
  4. * ayrıca,
    (bkz: altan brothers)
    (bkz: mehmet barlas)
    (bkz: nazlı ılıcak)
    (bkz: fehmi koru)
    edit: bu tuzaktı sözlükteki liboş mevcudiyetini öğrenmek içindi.*
    #3177039 (cellchuck, 22.03.2008 19:23 ~ 19:28)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar oldugunu zanneden zavallilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazar oldugunu zanneden zavallilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar oldugunu zanneden zavallilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demokratik seks partisi » bunalimdaki kadinlarin kuafor ve alisveris tribi » demokrasi » lost » pkk operasyonlarindan av diye bahsetmek » justification » isigi kim sondurecek sorunsali » peynir eppek » gokce » setherial a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games