yazar olanini degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  2. ben askin imkansiz olanini sevdim
  3. ben insanin online olanini severim
  4. ben hiyarin tuzlu olanini severim arkadas
  5. yarabbim ateistin bile adam olanini karsima cikar
  6. yazar degil yazanim
  7. 52 bin degil 152 bin olsa ne yazar
  8. uuser degil yazar
  9. icerige degil dusunceye oy veren yazar
  10. o degil de bir yazar vardi cani sikilan

© 2008 - uludağ sözlük

yazar olanini degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olanini degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olanini degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » bir olur bin diriliriz » uludag sozluk hakkinda ne dediler » cassio lincoln nonda kewell baros dortlusu » lock » dincer cekmez » beyne oksijen gitmemesi » uzerinde sabahliklar ile sabahlamak » askerlik yan gelip yatma yeri degil » loupe clean » uludag sozluk moderasyonu » dun en cok entry giren yazar » tuh lu gecmis zaman » asirtma golu » kopush fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki erzincanlilar » edip yuksel » dozaji artmis tiksinti » nutella li kaymakli ekmek » umit davala » oyun bitince sahi da piyonu da kicina sokarim » sevgilinin olmesi » kelebek etkisi » kiminle dans ettigini bilmemek » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » crossing the bridge the sound of istanbul » elestireyim derken kisinin reklamini yapmak » bulbulu altin kafese koymuslar bulbul yine bulbul » beyaz show » iphonealma com