yazar olani degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en iyi olmak degil en iyi olani satin almak
  2. her klavyesi olani yazar sanmak
  3. millet destek olani da kostek olani da biliyor
  4. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  5. uuser degil yazar
  6. yazar degil yazanim
  7. 52 bin degil 152 bin olsa ne yazar
  8. o degil de bir yazar vardi cani sikilan
  9. icerige degil dusunceye oy veren yazar
  10. birisine bakip yazar mi degil mi anlamaya calismak

© 2008 - uludağ sözlük

yazar olani degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazar olani degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olani degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bira icen turbanli kiz » bobrek tasi » paypal » el orgusu hirka giyenler cemiyeti » sinoplu kizlarin bir icim su olmasi » sari pasta » facebook da ilkokul arkadasimi buldum geyigi » keskin nisanci kupune zarar » camarades » ayran ve kola arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games