yazar olamadim bari fetis olayim 

kapat
  1. hayır tartıyorsun bakıyorsun yazarın yazdıklarına, bir hiç. ancak bkz yazarlığı yapabilecek kapasitede. ama "adam olamadım bari a olayım" gibi başlıklar açıp kapasitesinin ne kadar küçük olduğunu gösterebiliyor. iki üç kişiyi kesip tespit yapabilmekte üstüne yokken bir tarih bilgisi mi dersin, felsefe bilgisi mi dersin ne dersen de, hiçbirini sözlükle paylaşmıyor, belki de bilmiyor.

öylesine küçük yazarcıklar kendilerince takılmaktan öteye geçemiyorlar. varsın polemik yaratsınlar. bAşka bir şey yok, olsa zaten ölecekeler ama nafile. hadiyin yaşasın slogancılık, nefret falan filan işte. o halde ben de bir sloan yazayım tam olsun: yaşasın polemik, kahrolsun bilgi!
    #1851621 (kisil, 02.07.2007 03:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar olamadim bari fetis olayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar olamadim bari fetis olayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar olamadim bari fetis olayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar olamadim bari fetis olayim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alucard » icimdeki deniz » radyo uludag » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » cem mumcu » hoscakal » tulips » the dark tower » son kullanma tarihi » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » les » populasyon ekolojisi » elektrojen » 2046 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uzak » hayata dair ic burkan detaylar » seviyormus gibi yapmak » eski pusku » feyzullah ete » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » babanin olmesi » edip buran spor salonu » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » kamaturka » clear man activsport » icine atmak » red hot chili peppers » vanpir » metafizik cagrisimlar » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » sikhizm » the third war » sol frame » hizli kosan atin boku seyrek duser