yazar okunur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. salt okunur
  2. yazildigi gibi okunur
  3. uuser nasil okunur
  4. ixir yazildigi gibi okunur
  5. sarhosun mektubu meyhanede okunur
  6. fender nasil okunur sorunsali
  7. efkar mektubudur askin sozsuz okunur
  8. gece gece gazete mi okunur
  9. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  10. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa

© 2008 - uludağ sözlük

yazar okunur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar okunur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar okunur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazan kazan » akrostis » ateist sehit olur mu sorunsali » miknatis adam » olmeden once soylenen son sozler » kendi golgesi altina hapsolmus insan » kopush fm » mustafa sarigul » subjektif tanim » once bir kamulastiralim sonra dusunuruz » ruken demirer » uluslararasi ogretmenler gunu » paco de lucia » dun en cok entry giren yazar » bi siktir git dedirten teoriler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkekleri ezmek » kiz olmanin guzelligi » 20 000 i deviren yazarlar » osman oztunc » gecmisle hesaplasmak » rammstein » mustafa kemal in askerleriyiz » hepinizi dollerim » ataturkcu dusunce bir tekme de sen vur dernegi » baslik acabilme yetenegi » karin » kurt caliyor cingene oynuyor » muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur » yanlis anlasilmis sarki sozleri » gay