yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri 

kapat
  1. böyle birşey yapmayı ben de istemiyordum aslen, hatta 'böyle birşey' derken neyi kastettiğimi bile bilmiyorum.
    lakin, bir yerlerden hiciv kokuları geliyor.
    "yazar nickleri"
    konu özünde bu, her ne kadar anket olsa da, ben istemezdin böyle olsun.

tanıma gelince, işte orda bazı sorunlar ortaya çıkıyor.
    sanırım bu da, ensest ilişkiden oluyor.
    mesela, benim şöyle bir oğlum oldu;

Äy§ l¼l l¼l.

eşimi hiç sormayın zaten; ıldız.
    #4302910 (uye lol, 30.11.2008 23:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.