yazar lisansiniz elinizden alinmistir 

kapat
  1. moderasyonun yazarları silik yapmadan önce yazara göndereceği olası alternatif bir mesaj.
    #3342954 (notrinova, 01.05.2008 13:19)
  2. bir diğeri için: "vizeniz bittiğinden dolayı sınır dışı ediliyorsunuz".
    #3342974 (galapagoslu iguana, 01.05.2008 13:23)
  3. sonraki adımlar:

ayagini denk al kocum (silinmeye 3 kala)
    son 2 (silinmeye 2 kala)
    selamet versin (silindi mesajı)
    #3344570 (a place where no one goes, 01.05.2008 20:00 ~ 20:01)
  4. (bkz: çaylak olmanın dayanılmaz hafifliği)
    #3344581 (cenci, 01.05.2008 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar lisansiniz elinizden alinmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar lisansiniz elinizden alinmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar lisansiniz elinizden alinmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lunokhod » doymadim sana » pijamayla hirsiz kovalamak » pirpir » mustafa kemal ataturk » sabri sarioglu » nine inch nails » regret » imge kitabevi » kurtalanekspress » depreciation » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » cem yilmaz » yoneticihatasi com » ekim 2008 ankara ulasim zammi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » am suyu » cok eski sevgilinin aramasi » freshies » baba ocagi » toplu emo katliami » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » dayan koca adam » wayne static » bir kere bile bira icmemis insan » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » sozluk teki gruplasma » ben bilmem keyfim bilir