yazar kisiye selamlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oldurdugu kisiye entry giren yazar
  2. soranlara selamlar
  3. yurtdisindaki illerimize selamlar
  4. aileme dostuma selamlar olsun
  5. her 350 kisiye 1 cami her 780 kisiye bir imam
  6. kisiye ozel
  7. 37 bin kisiye is kapisi
  8. 100 kisiye sorduk
  9. cennetteki kisiye
  10. yuz kisiye sorduk

© 2008 - uludağ sözlük

yazar kisiye selamlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazar kisiye selamlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar kisiye selamlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciks » customs tax » taken » onu ruyada gorunce sevinmek » yavuz sultan selim » mehmet emin palamut » ceketli ali dayi » hicbir oyunda iyi olmayan insan » bana mi caliyor deliren canlar » kadinlara en cok yakisan kiyafet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games