yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi 

kapat
  1. Sözlüğe aşırı derecede bağımlı olan ve sözlüğe yüklememesi gereken anlamlar yükleyerek psikolojik olarak geçirdiği buğranlar ertesinde sözlüğü, karşı ya de hem cinsi yerine koyarak bir anlamda bağlanan ve bu bağlanma sonrasının ileri safhalarında beliren, sözlüğe insan sıfatı giydirme yollu tozutma halini bir üst seviyeye çıkartma sonrasında,

nihayetinde sağlıklı bir aklın tasarrufu olmayacak bir eyleme soyunan yazar kişisinin başta aklından olmak üzere bir çok şeyinden şüphe edilmesine sebep olacak,

olsa olsa sol çerçeveye ardı sıra başlık açma ile zevke gelmenin olur kılacağı egosal boşalma hali ile tatmin edilmesi olası olan durumdur.
    #3164691 (bluevelve, 19.03.2008 22:39)
  2. Zaman zaman sanal bir ortamın gerçekliğe zorlanmasının sıkıntılarındandır. Sözlük ne gerçektir ne de sanal. Burada herkes istediği kadar kendisidir. Bu yüzdendir ki gerçek hayatta olunamayan karakterlere sözlük sayesinde bürünebilirsiniz.
    #3164718 (jacksparrow, 19.03.2008 22:42)
  3. yazar kişisinin baya bir geniş olduğuna delalettir.
    #3878104 (uretim cini, 27.08.2008 15:40)
  4. (bkz: ne içtiysen aynisindan istiyorum) *
    #3878110 (tanrica, 27.08.2008 15:41)
  5. kişisi olarak bu aralar içinde bulunduğum halet-i ruhiye.
    sözlük cana gelsin, sinsi gibi yanaşsın, çükümü filan öpsün istiyorum gün içinde bazı bazı.
    #3878139 (kuzgun, 27.08.2008 15:50 ~ 16:19)
  6. (bkz: sözlüğe girmek)
    #3900202 (naif, 01.09.2008 11:51)
  7. sevismenin asiri sevgi sonucu ic ice gecme istegi oldugu dusunuldugunde gayet mantiklidir. ama neresiyle sevisecegiz, ne yapacagiz, yol gosterin..
    #3900602 (der meister, 01.09.2008 14:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar kisisinin sozluk ile sevismek istemesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » car of the year » when the tigers broke free » davutobasi koyu » cut » elfida » olum » yaran sinav cevaplari » osman gokcek » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » yag » portakalli serbest muhasebeci corbasi » cesaretsiz sevgili » karate ni sente nashi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » jucy » ataturk sayesinde prim yapmak » sozlukculerin blog adresleri » turkiye turk » annihilation by the hands of god » 3d radio control racers » cem yilmaz » minibus arkasi yazilari » oy vermek » sic semper tyrannis » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » savage grace » bohemian rhapsody » ahmet kaya » azarath » hayattaki en guzel anlar » masturbasyon » israil » askeri gazino