yazar kisisi 

kapat
  1. yazar demenin yandan yemiş hali

sözlükteki diğer örnekleri için:

(bkz: insan kisisi)
    (bkz: sozluk kisisi)
    (bkz: ota boka laf sokan yazar kisisi) *
    (bkz: tematigi otomatige takan yazar kisisi)
    (bkz: hatun kisisi)
    (bkz: cazibeli hatun kisisi)
    (bkz: dolmusun en aktif kisisi)
    #1638519 (mahallenindelisi, 13.05.2007 14:16)
  2. sözlüğün en komik ve saçma kalıplarından biri. bir diğeri için (bkz: hayırlı olsundur)
    #2226917 (krmyrdsn, 30.08.2007 02:17)
  3. (bkz: michael jackson şarkıcısı)
    #2226924 (my melancholy blues, 30.08.2007 02:19)
  4. cirkin olan bir insana insan cirkini demek gibi bir seydir zannimca.
    #2226938 (rakiyla vaftiz edilen velet, 30.08.2007 02:22)
  5. sadece 'yazar' diye nitelendirilebilecek bir insanın gereksizce uzatılarak ve saçma bir şekilde nitelendirilmesi.
    #2226953 (WoLF, 30.08.2007 02:26)
  6. sözlük aleminde gördüğüm en kişiliksiz, en karaktersiz tanımlamadır bu arkadaş. kişisi ne oğlum? okudukça asabım tavan yapıyor vallah. top. başka bir şey demiyorum sana. bu entry'i girdim diye ağzıma klozet kapağı muamelesi yapacak çöğdürmekten bihaber insan evlatları olacak biliyorum ama, yok birader yok demesem olmaz.

yazar kişisi kalıbını kullanan adam, sigaradan nefret etmesine rağmen suratına cağra dumanı üfleyen herife de sesini çıkaramaz. mekanda oturup 5 bira içmesine rağmen adisyona 6 bira yazan asyatik garsona da ses çıkaramaz. alerjisi olmasına rağmen onu sokmaya çalışan arıya bile ayıp olmasın diye itiraz edemez. arı sokar bunu, geberir gider, bu kadarlık adamsın işte. bi s.k olmaz hayatta bundan, iddia ediyorum.

bir bu kalıbı kullanan pespaye sıçratır beynime kanı, bir de "tanımamama rağmen" kalıbını kullanan paçoz. tuh sıfatsız. "tanımamama rağmen doğum günü kutlu olsun dediğim yazar kişisi" gibi bir cümle kurulduysa zaten bu sözlükte, yakın oğlum beni, vallaha yakın. engizisyonlar kurun. yağlı urganlar gezdirin g.t çeperlerimde.
    #2415699 (vaudeville for vendetta, 02.10.2007 15:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar kisisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar kisisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar kisisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar kisisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » beni aglatma » saw 5 » hazreti muhammed » brian may » seyir defteri » 0532 » gitmek my marlon and brando » philosofia » betmoun » nikon d80 » futbol » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » yasak merve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pozcu » isis » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » nikola tesla » kupayla taclandirmak » sss yengen » muslum gurses » asik mahzuni serif » basbakanin geometri bilmemesi » aglama hissi uyandiran sozler » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » unlulerin kisisel iletileri » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » ahmet arslan » maada » gizli escinsel » yaran entryler » yorgun ve nazenin » radyo uludag