yazar hakkinda bilgi icerikli entry girmek 

kapat
  1. yapılması kolay olmayan bir davranış.tasvip edilmez aynı zamanda*
    #449030 (kamyoncu dervish, 22.07.2006 11:33)
  2. (bkz: vedat türkali)
    (bkz: ayşe kulin)
    (bkz: can dündar)
    *
    #449036 (olric, 22.07.2006 11:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar hakkinda bilgi icerikli entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar hakkinda bilgi icerikli entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar hakkinda bilgi icerikli entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komedi dukkani » dolmusta onde oturmak » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » elektrik » yoneticihatasi com » cimbom sozluk » viski sisesine cay doldurmak » belgetor » bacak agrisi » nevada universitesi » turgay demirel » oldum de uyandim » beyazit ozturk e ayar veren teyze » nouriel roubini » tayfun candan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarah palin » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » kreator » fenerbahce taraftari » essence » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » fifa 09 » vucut gelistirme » agliyorum kahrimdan » karantinali despina » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » manuel » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » yaran okuyucu yorumlari