yazar gorunumlu anketor 

kapat
  1. bu, yazar anketör ilişkisi, doğan görünümlü şahinle aynıdır. sözlüğün asıl amacının bilgi vermek olduğunun unutan arkadaşların açtığı, anket şeklinde başlıklardır. sözlüğümüzün daha çok gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için dikkat edilmesi gereken konudur.
    #1163450 (yamyamyiyen insan, 16.01.2007 17:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar gorunumlu anketor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar gorunumlu anketor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar gorunumlu anketor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar gorunumlu anketor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dogan gorunumlu mercedes » limanla kavgali isyankar kaptan » mahmut yildirim » karadeniz deki petrol rezervi » single ladies » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » dag ve cocuk » bir boka benzemeyen minimal siir » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » yaran baslik yonlendirmeleri » cherubim » a series of unfortunate events » bairam hoshtempo » meltdown » avar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mersin forum alisveris merkezi » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » yorgun ve nazenin » waz » actua soccer 2 » gecen gun yine sevisiyorum » metin yuksel » tutun » telli turnam » bond » jil sander » liseli serap » okan karacan » tiki » kulluk » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » igrenc sirin » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » stt » magnum essence dark