yazar gormek 

kapat
  1. cümle içinde kullanımı: ben otobüste yazar gördüm. annem yazar görmüş. bizim yazarımız var şeklinde çoklanabilecek durum olup, sonra abuklamadan vazgecen kişinin şöyle düşünmesine sebep olan durum: zirveler dışında birbirini gören, birbirine teget gecen yazarlar olmuş mudur? otobuste yanındaki koltuğa oturan kişinin yazar olma ihtimali nedir? orhan pamuk yaşar kemali görmüş gibi şakacı entryler şiddetle kınanır. önceden belirtirim, burdaki yazardan kasıt ulu kişi uludagsozluk yazarıdır.
    #1484783 (susamsokagi, 02.04.2007 21:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar gormek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» magic mushroom » tevekkul » bozdag » poisonx » 532 li hat alip avea ya cevirmek » meri » dr cureklibatur ve bay arkin » faiz yemek » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » espas » salih iki cay kap gel » osuruguyla daglar yikan kisi » host baska kapiya » dis ticaret acigi » seviyormus gibi yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mutlulugun anahtari » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » beyaz tavsan » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » isimsizcisimsizipsizdipsiz » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » quantum of solace » eski sevgilinin nikahini kiymak » konfederasyonlar kupasi » thy pilotlari » yoldaslar » birzamanlar net » hoscakal » cezmi yurtsever » mezun olunca ne olacaksin » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » ayarci namik » enes » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » alone with everybody