yazar fanatikligi yapmak 

kapat
  1. Giriyi beğenisine göre değil de kimin yazmış olduğuna göre değerlendiren yazar davranışıdır.
    #2244811 (ZirvaninDaniskasi, 01.09.2007 22:55)
  2. (bkz: rte sözlük)
    #2244834 (sıpa, 01.09.2007 22:57)
  3. kardeşini, amcaoğlunu, dayıkızını sözlüğe üye yapmış er kişinin haklı(!) eylemi.
    fanatiği olduğu kişinin kendisine methiyeler düzmesini isteyen eziklerin hobisi;
    birbirlerinin fanatiği yani bunlar..

sizin de bildiğiniz gibi ''götünü yiyeyim ağabey'' ayakları..
    al gülüm ver gülüm tantanası..
    herşey karşılıklı tabi; bugün amcaoğlu seni över, yarın sen onu!
    bu işler böyle...

o değil de bu ezikler birbirlerine methiyeler düzerek ciddi ciddi mutlu oluyorlar mı onu merak ediyorum ben...
    #2244915 (kaytan biyikli dilber, 01.09.2007 23:08 ~ 23:09)
  4. sizi hiçbir zaman hayalkırıklığına uğratmamış , inandığı değerleri sonuna kadar savunan , bütün entryleri birbirleriyle tutarlı olan , akım derken bokum demeyen , düşüncelerine ve yazılarına hayran olduğunuz , özüde bir sözüde bir olan yazar ise fanatiği olduğunuz normal olan durumdur .
    örnek vermek gerekse ;
    (bkz: gothic evil) , (bkz: freedean) , (bkz: pammuk) , (bkz: lucifer anarchos) , (bkz: sydera) , uzar gider .
    #2244942 (firtina, 01.09.2007 23:12)
  5. "sen benim kankamı göt edemezsin tamam mı" durumu.

ama göte göt denir be.
    #2244968 (paradigma, 01.09.2007 23:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazar fanatikligi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar fanatikligi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar fanatikligi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar fanatikligi yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.