yazar elbisemi cikartiyorum 

kapat
  1. üniformalar, siyaset elbiseleri çıkar da yazarlar boş durur mu; eğer zall abd destekli bir coder değilse ben de yazar elbisemi çıkarıyorum ade bakem. tanım olmadı tabi bu. dur, olur şimdi: gündemi takip eden sanal yazarın herhangi bir iddiayı ispat durumunda elinde olan yegane değeri ortaya koyması.

edit:
    mastar(mek-mak)manyakları için özel: yazar elbisesini çıkarmak. çıkartmak karşı taraf için kullanılır der şimdi de biri, ona da el cevap: tamam, necla'nın yazarlık ve diğer elbisesidir kastettiğim.(e oha)
    #3112527 (benn, 09.03.2008 00:03 ~ 00:09)
  2. biliyorsunuz, biz sınıfsız imtiyazsız bir toplumuz... bazı hainler bu manalı söze bile, " evet imtiyazsısız, çünkü imtiyaz hakları amerika'ya ait" diye uğraştılar. sakın ola ki, bu gibi haiane propagandalara da itibar etmeyeniz sevgili koyunlar!.. yok yani, canlar...
    #3117901 (one by one, 10.03.2008 11:01 ~ 11:07)
  3. "yazar elbisesini çıkarmak insanın üstüne yakışanı giymesidir"
    o nedenle soyunurken, pardon giyinirken dikkatli olunması gereklidir. *
    #3118029 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 10.03.2008 11:45)
  4. (bkz: yava$ soyunun)
    #3123330 (galapagoslu iguana, 11.03.2008 15:40)
  5. hamama girdim hamam sicakti
    yazarlari gordum cirilciplakti
    #3123372 (barneygumble, 11.03.2008 15:58)
  6. "ne yazarlar gördüm üstünde elbisesi yok,
    ne elbiseler gördüm, hem de indirimli, kredi kartına 5 taksitle hemi de"

ayse arman - 15 zilkade 1432
    jumeirah - dubai
    #3123381 (montajelemani, 11.03.2008 16:00)
  7. (bkz: ben bir su döküp geliyorum)
    #3158437 (kuzgun, 18.03.2008 16:30)
  8. (bkz: sol frame de soyunma eylemi yapmak)
    #3158460 (mulayim, 18.03.2008 16:37)
  9. (bkz: entry girerken çıplak olmak)
    #3158463 (barneygumble, 18.03.2008 16:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar elbisemi cikartiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar elbisemi cikartiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar elbisemi cikartiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar elbisemi cikartiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» derste yapmaya got isteyen cilginliklar » gizli escinsel » gupe gunduz » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » arda turan » kuntayi kinteleyen adam » cuzdanda gerekenler » gerizekali sevgilim » sic semper tyrannis » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » dogum gunun kutlu olsun » son tuketim tarihi » yasar ne yasar ne yasamaz » nicklas bendtner » josef k nin k si » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ruhlarimizi kirlettik » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » kemalizm dini » hidrolik ve pnomatik » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » klavye devrimcisi » seyh edebali » zoruna giden entrye eksi veren yazar » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » babanin harclik verememesi » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi » magnum essence dark » sari biber » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » dibinden sokmek » seattle supersonics » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » siyah percemlerin gonca yuzlerin » demokles » dr cureklibatur ve bay arkin