yazar demiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  2. lan ben neyse bir sey demiyorum
  3. sen diyorum sen demiyorum
  4. ben baska bir sey demiyorum
  5. size hic bir sey demiyorum lan
  6. lan neyse bir sey demiyorum
  7. ulan neyse ben bir sey demiyorum
  8. ya ben lan neyse bisey demiyorum
  9. size hicbir sey demiyorum
  10. sana hicbir sey demiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

yazar demiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazar demiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar demiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutuklu pasalar serbest birakilirsa olabilecekler » ukte » herkesin inanci da inancsizligi da kendinedir » agostinho neto » barda tanisilan ve bir daha gorulmeyen insanlar » rin tin tin » mahyaya reklam almak » performans odevi » yeni baslayanlar icin makina muhendisligi » tavuklu caesar salata a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games