yazar degil yazanim 

kapat
  1. öykü yazan kişilerin kullandığı mütevazi cümle. hamdım, piştim, yandım durumu.
    #2122372 (mincirma, 13.08.2007 02:54)
  2. (bkz: kazan değil sazanım)
    #2122377 (tereddütsüz, 13.08.2007 02:55)
  3. zaman içerisinde pişip ben de yazar olacağım demektir.
    #2122380 (mincirma, 13.08.2007 02:55)
  4. yazar değil yazmanım kalıbıyla benzerlikler taşıyan söylem.
    #2122420 (meister writer, 13.08.2007 03:05)
  5. (bkz: yapan değil bozanım)
    #2122456 (tereddütsüz, 13.08.2007 03:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar degil yazanim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar degil yazanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar degil yazanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar degil yazanim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» radyo sol » cheers darlin » sin kaf li konusmak » attribute » back up » tematik mode » metro kapisina elini sokan insan » cemil abi » mario jardel » brian may » dark fortress » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » on bes kisiye saldirdim » sferometre » yenilmedik ezildik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » gupe gunduz » aci soguk » daddy » tanri nin sozunde durmamasi » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » aboov ne dedii » inheritance vice » portakalli serbest muhasebeci corbasi » veri zarflama analizi » geriye donmem » lenin merkez camii » alternatif vodafone reklam replikleri » feyzullah ete » tenedos » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » pazar » du bakali n olcek » acibadem sutu » fikir