yazar cinsiyetlerini yanlis tahmin etmek 

kapat
  1. sözlükte yazıları takip edilen kişilerin cinsiyetlerini girilen bazı entryler ya da önyargılarla doğru tahmin edememek. bu durum bir süre sonra özel mesajlaşmalarda yanlış ve uygunsuz sözlerin kullanılmasına ya da potların kırılmasına sebebiyet verilebilmektedir.

sözlüğe üye oluşumda "ooooo burda çoğunluk bayan" diyordum, bugün "yok yok çoğunluk erkek sanırım" dedim. *

*
    buna bir çözüm istiyorum
    *

şart olan edit: cinsiyet ayrımcılığı yaparak değerlendirme yapmak için değil, varsa kırdığım potlar için açılmış başlık *
    #280170 (ya bi sus yaaaaa, 26.05.2006 15:24 ~ 15:31)
  2. (bkz: sözlükteki bayan yazarlar)
    (bkz: sözlükteki erkek yazarlar))
    #280175 (enterezan, 26.05.2006 15:27)
  3. insanları cinsiyetlerine göre değil fikirlerine göre değerlendirerek önüne geçilebilecek sorun.. merak edenler için.. *****
    #280176 (shalamar, 26.05.2006 15:27)
  4. gecici lezbiyen yada gay ilişkisine sebep olmak.
    #280183 (LocK, 26.05.2006 15:30)
  5. tahmin etmemeye çalışmakla ortadan kaldırılabilecek durum.
    #280186 (gonulcelen, 26.05.2006 15:31)
  6. sadece cinsiyeti degil dinini de tahmin etmeye calisiyorlar.
    x-slm niye nickin hexagram yahudi misin pic?
    hexagram-ha?? ulan senin...
    #280195 (Hexagram, 26.05.2006 15:35)
  7. hexagram-nirvana ile mesajlasir.aga nbr nasilsin?,nirvana mi dinliyorsun ben hic sevmem,metallica dinlerim ben.
    nirvana-aga mi? nasil bir laftir bu ya?
    hexagram-begenmediysen baska bir sey soyliyim.
    nirvana-yok ondan degil ben aga olamam ki ben kizim.
    hexagram(icinden hakiki bir okuz oldugum dogruymus,ezgi bu okuz lafi icin seni cok hirpaladigim icin kendimden utaniyorum,beni affet)eeeeee ama sen hic te kiz gibi yazismiyordun
    nirvana-kiz gibi yazismak nasil oluyor ya?
    hexagram-ee her neyse ee daha daha ne yapiyorsun?
    nirvana-...

edit:nirvana cinsiyetini ele verdigim icin kizma bu okuze.samimi bir seyler yazmak istedim.*
    #280226 (Hexagram, 26.05.2006 15:48 ~ 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar cinsiyetlerini yanlis tahmin etmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazar cinsiyetlerini yanlis tahmin etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar cinsiyetlerini yanlis tahmin etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil » zumrut » mini etekliye donup bakmayan erkek » elle gol atan futbolcu » grange christophe jean » pas verecegi arkadasini odemeli arayan futbolcu » uludag sozluk un server seciminin yanlis olmasi » lost control » naylon staj » guthrie govan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games