yazar burada sacmaliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazar burada kendinden bahsetmis
  2. yazar burada kime sesleniyor
  3. yazar burada yetkililere sesleniyor
  4. yazar burada kendini elestirmis
  5. yazar burada hislere tercuman olmus
  6. yazar burada kusuratli sayi veriyor
  7. yazar burada kendinden alinti yapmis
  8. yazar burada odtulu kizlara seslenmis
  9. burada yazar olacagima eksi de okur olurum
  10. eksi sozluk te gordugu basligi burada acan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eskisehir osmangazi universitesi » ali sami yen stadyumu » yaran basliklar » bodyforumtr com » bunu yapan insan olamaz » ilk insan » ata demirer » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » humanizm » shadowhook » thakaho » blast » birikim » the hitchhiker s guide to the galaxy » turk » zayi » mark antony » kitap okumuyorum hayatimi yaziyorum » lionel luthor » periferi » petek dincoz » ilkel insan » yao ming » marmara universitesi bahar senlikleri 2008 » ben dogdugumdan beri acim » hic yoktan iyidir » fenerbahce 1905 sever » seni ben ellerin olsun diye mi sevdim » manchester united a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa