yazar burada kendini elestirmis 

kapat
  1. "nasılsa başkaları eleştirecek hiç değilse bilerek yaptım" mesajını vermek isteyen yazarın, yaptığı eylemi tespit etmiş kişi sözü.
    #1664816 (pilotmont, 20.05.2007 12:37)
  2. (bkz: yazar burada teşbih sanatını kullanmış)
    (bkz: yazar burada)
    #1664820 (6.4.r.1.$.h, 20.05.2007 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

yazar burada kendini elestirmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar burada kendini elestirmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar burada kendini elestirmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 dersten kaldim baba » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » senses tied » ayse arman » oyun bitince sahi da piyonu da kicina sokarim » fethullah gulen cagimizin ataturk udur » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » alarmli vibrator » posta koyup sopa yemek » ertugrul saglam » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » yagmurdan kacarken gay bar a girmek » piercing » perfect stranger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turist omer uzay yolunda » burak yeter » cikolatali gofret » kimberlite » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » nikolay vasilyevic gogol » dunya kadar malin olacagina findik kadar » benim icin oldun artik » bayraktepe » pastafaryanizm » proforma fatura » eglenilecek kiz bulamamak » pkk ile silahli mucadele edememek » kimseyi artilamayayim ama karmam nirvanaya ulassin » ataturkcu dusunce dernegi