yazar burada evlenmeyi istemis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazar burada kendini elestirmis
  2. yazar burada kime sesleniyor
  3. yazar burada kendisinden bahsetmis
  4. yazar burada yetkililere sesleniyor
  5. yazar burada kendinden bahsetmis
  6. yazar burada kendine sesleniyor
  7. yazar burada ironi yapmaktadir
  8. yazar burada hislere tercuman olmus
  9. yazar burada kendinden alinti yapmis
  10. yazar burada odtulu kizlara seslenmis

© 2008 - uludağ sözlük

yazar burada evlenmeyi istemis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar burada evlenmeyi istemis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar burada evlenmeyi istemis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufur etmenin insan ruhuna etkileri » fethullah gulen » sokullu mehmet pasa lisesi » rod stewart dinleyen seriatci » violent revolution » soru isareti » seni her gordugumde » basliklari bir ters bir duz okumak » serefsiz diferansiyel denklemler » omer toprak » tereyagli bi bucuk iskender » onurkul » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » turk silahli kuvvetleri » sara jay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maske » losing my religion » imge kitabevi » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » sozlukteki sabetayistler » waiting for you » cik televizyona de ki ben musteriyim » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » aczimendi » sagcilari taniyinca solcu olmak » conduct disorder » yanlis anlasilmis sarki sozleri » amelie nothomb » wall e » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan