yazar beni anlatmis dedirten eserler 

kapat
  1. roman, hikaye, şiir, müzik parçası gibi eserleri okurken ya da dnlerken, "bu benim ya" düşüncesini akla getiren eserlerdir.

bazen entry bile olabilir.
    #882920 (pilotmont, 19.11.2006 23:27 ~ 31.12.2007 00:57)
  2. (bkz: ersin karabulut)
    #882936 (Sıfırın Altında, 19.11.2006 23:30)
  3. insanların yaşadıkları, hissettikleri şeyler ortaktır. aşk acısını herkes çeker, herkes aldatılabilir, arkadaşları tarafından kazık yiyebilir, ağlayabilir gülebilir dediğim gibi duygular ortaktır. e yazılanlar da duyguların eseri olduğuna göre, vay anasını be adam sanki beni anlatmış demek doğaldır, bir tek aşık olan sen değilsin, sen ilk değil son değilsin unutma bunu.
    #2769582 (goodboy, 31.12.2007 00:47)
  4. ben sana mecburum (atilla ilhan).
    #2769610 (CuneytBehlulUz, 31.12.2007 00:54)
  5. tespit içerikli yazan tüm yazarların yazılarıdır. edebi eserlerde olduğu gibi sözlükte de çok kez karşılaştığımız durumdur. neticede hayatın bir çok detayı hepimiz için ortaktır. karikatürist yazarlardan ersin karabulut , umut sarikaya ve hafif ruh hastalıkları bulunanları düşünecek olursak alpay erdem bu konuda oldukça başarılıdır.

(bkz: ersin karabulut aynı ben lan)
    (bkz: bitsin)
    #2769658 (jansoldier, 31.12.2007 01:06)
  6. sagopa kajmer;bir pesimistin gözyaşları,maskeli balo,kendime sarılır donarım...
    #2769691 (karamuk, 31.12.2007 01:15)
  7. (bkz: kama sutra teknikleri)
    #2770111 (ezikmutesebbis, 31.12.2007 04:30)
  8. (bkz: yirmi dört ayar)
    #2770127 (irishstorm, 31.12.2007 04:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar beni anlatmis dedirten eserler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar beni anlatmis dedirten eserler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar beni anlatmis dedirten eserler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar beni anlatmis dedirten eserler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kirmizi bileklik » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » darkness nights » sair uuserlardan siirler » nefret edilen cumleler » 532 li hat alip avea ya cevirmek » atma kalbim artik olumu ozledim » sin kaf li konusmak » zehir » evrim » elegy » sozluk yazarlari asosyaldir » objebi » bebek » mahfaza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bos gecmeyelim » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » babami anarken » ayabakan » karsi karsiya » vanpir » takas » demir hotic » bereket tanrisi » futbol asla futbol degildir » nikola tesla » wta » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » basliklari ust uste okumak » egitim fakultesi » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » vize ve final donemi aktiviteleri » caka satmak » dogu kulturu