yazar basliklarindaki entry sini silen yazar 

kapat
  1. geçmişte yaptıklarına saygı duymayan yazardır...

insan geçmişine her şeyiyle sahip çıkmalı, doğrusuyla yanlışıyla, pişmanlıklarıyla her şeyine sahip çıkmalı... "evet hata ama ben yaptım" diyebilmelidir... bu bağlamda bir yazarın başlığına bir entry girip ardından silmektense; editleyip, o girdiği entry'yi nacizane tekzip etmek daha mantıklıdır... ilk girilen entry hata ise, bu hatayı göstererek doğru yolun bulunduğunu göstermek daha iyidir... bu belki çok basit bir olay ama hayatta bu tarz küçük şeylerden ders alarak, daha büyük adımlar atarsın... buradki yanlış girdiğin entry'yi sildin, ya hayatta yaptığın hatalar? onları silebiliyor musun? hayır... bu bir abartıysa evet abartıyorum... ama gerçek bu... yazar başlığının altında girdiği entry'yi silen yazar; her şey bu kadar rahat silinemiyor... sildim, bitti, hatalardan arındım... ya geçmişteki düşüncelerin? işte bu insanın kendine ettiği ihanettir...
    #911609 (paleface, 26.11.2006 12:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar basliklarindaki entry sini silen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar basliklarindaki entry sini silen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar basliklarindaki entry sini silen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar basliklarindaki entry sini silen yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cuceyle ask yasayan disi elf » a little piece of heaven » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » geri donmesi beklenen eski sevgili » desiree » adayim abdullah gul kardesimdir » panta rei » dem spor » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » uludag sozluk » teroriste insan demenin sacmaligi » alucard » cukun kadar konus yani sus » tanri nin sozunde durmamasi » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cakma chp liler » bir adam cizeceksin » uludag sozluk moderasyonu » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » kilcal » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » ust kimlik » seyh edebali » husnu bile gelse senlendiremez » mynet » alman » seni kimler aldi » ikinci dunya savasi » sacma espriler » trt » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » x yapan y den daha z dir » terbiyesizlesmek » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi