yazar basligi altinda biriken kalabalik 

kapat
  1. yazarın sevilen birisi olmasından daha çok, arkadaşlarının çok olmasından kaynaklanan durum.
    #1481585 (zebani, 02.04.2007 00:35)
  2. (bkz: açılın ben mühendisim)
    #1481589 (hyperion, 02.04.2007 00:36)
  3. sürekli hareket halindedirler. ve sanki organize bir şekilde hareket ediyormuş gibi hergün içlerinden birinin başlığında toplanırlar. altın günü gibi mübarek. isim sormayın vermem valla. entry'i bok yoluna sildirttirmeyin şimdi.
    #1481622 (arjen robben, 02.04.2007 00:43)
  4. (bkz: açılın ben ba$lık sahibiyim)
    #1481626 (3742372836, 02.04.2007 00:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazar basligi altinda biriken kalabalik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar basligi altinda biriken kalabalik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar basligi altinda biriken kalabalik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar basligi altinda biriken kalabalik. Copyrights of the articles are belong to their authors.