yazar baba 

1. kırmızı şapkası, beyaz sakalı ile diğer yazarlardan ayrılan, onlara akıl veren, doğruya ve iyiye yönlendiren harbiden baba yazardır.
    #1656797 (ofkeli kalabalik, 18.05.2007 02:50)
  2. ölünce türbeye defnedilen, türbe bahçesindeki ağaca çaput bağlanıp dilek dilenecek babadır. telli baba türevidir.
    #1656801 (scooby doo, 18.05.2007 02:51)
  3. (bkz: zall şirin)*
    #1656808 (bilgehan, 18.05.2007 02:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar baba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bebegi dogan baba olan yazar » kerpen » turkiye de sokakta kalmak » jay simpson » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » kadinlari itici yapan detaylar » beni aglatma » piknometre » haydi ne duruyorsun » vanden borre » kardese yapilan iskenceler » raffaele palladino » elfida » mitch mitchell » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » got dudugu » gicik olunan durumlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » l theme b » shopping tv » nefret edilen cumleler » desiderato » erkeksen gir