yazar alimlari kapatilsin 

/ 2
kapat

1. haklı gerçektir ama yazar alımı zaten şu an kapalıdır.
    #1821434 (whynot, 25.06.2007 22:02)
  2. (bkz: yazar alımları açılmasın)*
    #1821437 (altf4, 25.06.2007 22:03)
  3. "biz bize yeteriz" diyen yazarın sarf ettiği cümle..
    #1821439 (balta, 25.06.2007 22:03)
  4. kafayı içeri attıktan sonra gençlerin önünü kesmeye çalışılmamalıdır kanımca. zaten artık yazamayan sindirilip gidiyor barınamıyor. kesinlikle kapatılmamalıdır ya da kapalı en kısa sürede açılmalıdır kanımca.
    #1821447 (isildur, 25.06.2007 22:06)
  5. saçma ve mantıksız bir fikir olduğunu düşündüğüm bir düşüncenin dillendirilmiş, ballandırılmış hali.

o değil de kapatılsa ne olur, kapatılmasa ne olur? yazabilen yazsın, yazamayan gitsin, insanların düşüncelerine saygı duyalım, yanlış olduğunu düşünüyorsak dillendirelim.. sonuçta hepimiz yazarız.

ayrıca dördüncü nesil dediğimiz birinci nesilden 10 yaş küçük bir yaş grubunu mu oluşturmakta mı ki gelmesi çok vahim sonuçlara yol açacak?

uludağ sözlük, ekşi sozlugu geçebilir mi? hayır. 10 sene sonra? belki. kötü bir bağlamda söylemiyorum bunu hani maksadım hangisi daha kaliteli, hangisi daha kalitesiz olayı değil.. hangisi daha çok okunuyor, hangisi daha geri planda kalıyor. sonuçta ufak bir bilgi ihtiyacı olduğunda sıradan okur hangisini seçer? bir şarkı sözüne bakmak istediğinizde eğer okursanız hangisine girersiniz?

kalite arttırılmak isteniyorsa önce kalitenin ne olduğunu sorgulamalı ardından yazar olması, olmaması gerekenleri ayırmalıyız. sonuçta arada ince, ufak, kırmızı bir çizgi yok. bu yazabilir, bu yazamaz demesi kolaydır. ha kötü yazar, iyi yazar ayrımını yapmak bana ya da bir başkasına düşmez o yüzden alımlar kapanmamalıdır, dibine kadar vurulmalıdır. moderasyon ince ince seçer aradan.

ekşiden gelmiş, itüden gelmiş, mustafadan gelmiş herkese de kapı açık olmalıdır. elitist takılmaya ne gerek var? hepimiz insanız.
    #1821459 (balon, 25.06.2007 22:08)
  6. ne için olduğunu anlamadığım yada anlamakta zorlandığım istektir. gerekli mercilerce* gerekli görüldüğünde yapılabilecek eylemdir ayrıca.
    erkut abi kişisini tanımam, hiç bir diyaloğumda olmamıştır. zaman zaman hemen hemen çoğu yazarda olduğu gibi kendisinin yazdıklarınıda okumuşumdur. ekşi sözlükten gelmiş yazarların kapının önüne koyulması fikrini nereden aklının bir köşesine yerleştirmiş onu da anlamış değilim. evet ekşi'de yazıyordum "kovulduğum" için yazmıyorum/yazamıyorum**burada yazıyorum şimdi. hiç gocunmuyorum. ekşi'de krallar gibi yazdım burada da krallar gibi yazarım. evet 4. nesilim bunda ne var?? birileri gocunuyorsa bilelim?? bakın tüm entry'lerime bir tane hakaret yok. her zaman akl-i selim yazdım yine yazarım. benimle mesajlaşan onlarca hiç tanımadığım yazar oldu. isteyen hepsine sorabilir, en çetrefilli futbol ve tribün tarzı geyiklerde bile ciddi yazdıklarıma bakılsın.* ve o yazarlara lütfen sorulsun o insanlarla nasıl bir hitap şekli ve sohbet tarzı koymuşum ortaya. lütfen ve lütfen...
    genellemeler adı üzerinde genellemedir, yani bir şeyin genelini alırsınız ele ama kişi bazında ele aldığınızda olaylar çok fazla değişkenlik gösterecektir. kafanızı kurcalayan ve sizi söylediklerinizden dolayı pişman edebilecek hususlar doğabilir.
    burada amacım şahsımı yani galapagoslu iguana'yı korumak yada bir şeylerin üzerine koymak değil. bir içerik* bir genellemeye istinaden eski ekşi sözlük yazarlarını ve 4. nesil yazarları ele alıyor ve onlara direkt sallıyorsa o zaman ben burada önce 4.nesil uludag sozluk uuser'i olarak daha sonra bir zamanlar ekşi sözlükte yazmış ve sebebi halen bilinmez bir şekilde oradan kovulmuş bir yazar olarak bu olaya böyle bir yaklaşım getiririm. herkes okur ve bakar ve karar verir.
    ama sözlük için böyle bir kararı moderasyon verir. bizim için bu ancak "sözlükle ilgili istekler" başlığı'na entry olur.

25.06.2007 galapagos takım adaları/peru karşısı
    #1821739 (galapagoslu iguana, 25.06.2007 22:48 ~ 23:00)
  7. sürekli aynı yazarların aynı entrylerini okumak isteyen bünyelerin haykırısı.

neden kapatılsınki! yeni yazar alımları açıldıgında biliyoruz ki zaten kimi yazarlar 3 er 5 er nick alıyor. ee bunun yanında çokta iyi yazan yenileri katılıyor aramıza. diğerleriyle kafa bulmak için alınan nickler çogu zaman ben burdayım diye bagırıyor zaten. eee onlaraa kızıp neden iyilerde yok edelsinki?

eger kaliteli yazarlar olmasıysa herkesin derdi, daha basit olan su, 10 entryle yazar yapılmasın. diğer sözlükler gibi en az 20 25 entry yazılsın ve her entry gercekten incelensin. bu daha mantıklı yoksa yazar alımı kapatılsın biz 50 yazar ve diğer 60 fakelerle biraz zor gelişir bu sözlük..
    #1821795 (tatlı su levregi, 25.06.2007 22:57 ~ 22:58)
  8. gerçekleşmesi için ilk önce yazar alımlarının açılması gereken saçmalama.
    #1821865 (aksak tirtil, 25.06.2007 23:06)
  9. talihsiz bir aciklama. demokrasiye tecavuz...
    #1823145 (iktidarsiz tecavuzcu, 26.06.2007 08:55)
  10. yazar alımları merkezi sınavla ve üç kademeli yapılsın denilirse katılacağım önermedir.

(bkz: şifreyi hatırlama kademesi)

(bkz: bağyan yazarlara ilgisizlik kademesi)

(bkz: polemiksiz üç gün geçirme kademesi)
    #1823174 (zargana, 26.06.2007 09:13)
  11. bizim eve misafir gelmesin, bizim sohbetimiz bize yeter gibi alakasız bir mantıktır. kaliteli adamları aldıktan sonra yazar alımı sonsuza kadar açık olabilir. önemli olan sözlüğe katkı sağlayacak yazarların alınmasıdır.

gerek mizahi,
    gerek siyasi,
    gerek spor,
    gerek edebiyat,
    gerek müzik,
    gerek tarih gibi sayılabilecek onlarca farklı tarzda bilgi sahibi olan yüzbinlerce insan var ve bunlara kapıları kapatıp " hayır kardeşim senin bildiklerini biz istemiyoruz " demek sözlüğün yüceliğini göstermez.
    #1823220 (CayveSigara, 26.06.2007 09:35)
  12. Ben yazar oldum, ya da biz yazar olduk ya, bir sozluk icin yeteriz zihniyetinin yanlislikla agzindan kacirdigi arzu olsa gerektir.

Ne kadar cok yazar, o kadar cok fikir demektir. Yeni yazarlardan korkmanin, onlari kucuk gorup, asagilamanin manasizligini anlamak kolay olmuyor.

bir mahalleye hasbelkader evvel tasinmislar olarak yeni gelenleri taslamanin arkasinda acaba nasil bir haris ruh, nasil bir kendine guvensizlik ve korku vardir?

kapatalim, icimize kapanalim, biz bize bildigimiz cocuklarla mac yapalim gelismenin ve daha iyi olmanin onunde engel teskil eden statukocu bir zihniyettir.

birakiniz yazsinlar, birakiniz cogalsinlar. havuz ne kadar buyuk olursa, o havuzdan cikacak ulubel edebiyat odulu sahipleri de o kadar cok olur.
    #1823858 (narpiz cigneyen yilki ati, 26.06.2007 13:11)
  13. elit olmak isteyen * yazarın haykırışıdır. *
    #1823871 (DeWe, 26.06.2007 13:15)
  14. 'ben kapağı attım, artık kimse gelmesin' demenin süslü hali.
    #1823895 (nikim yok benim, 26.06.2007 13:21)
  15. günlük en az 10 mantıklı entry girmeyen yazarın da, yazarlığını iptal edelim şeklinde, abartılmayı hakeden talep.
    #1823903 (memcosh, 26.06.2007 13:23)
  16. Yazar alimlari kapatilsin demek yeni bakis açilari ve farkli fikirler de kapatilsin demektir.
    #1824061 (fidelite, 26.06.2007 13:54)
  17. herkes yazacaksa kim okuyacak sorunsalı gündeme gelmemesi için yapılması gereken şeydir.
    #1903814 (athena, 10.07.2007 21:37)
  18. (eğer yazar alımlarını sürdürmeye teknik yönden imkanımız varsa) birinci nesil yazar olarak katılmadığım ifade. bazıları * gibi yeni fikirlere, yüzlere kapalı olmamalıyız.
    #1903854 (ogasi, 10.07.2007 21:42 ~ 21:44)
  19. bir sözlüğün temel amacı bilgi vermekse bu amaca ters düşen cümle. asıl yukardaki ukte butonuna tıklamayıp kafasına göre başlık açanları, en olmadık durumları başlık haline getirenleri (misal:canım çekti ulan. neyse ki silindi)uyarmak, yani resmen başlık kirliliği oluşturanları ikaz etmek, o başlıkları doldurmamak yapılması gereken en doğru şeydir.

56 sayfa ukte listesi var. gerçek yazar gider birini seçer, google dan aratır, bulduğunu bizimle paylaşır. amacı farklı olan da gider "bunu böyle yapan manyak" "onu böyle diyen şerefsiz" tarzı saçma salak başlıklar açar.

yapmayın bunu, tiksindirmeyin insanı, soğutmayın.

ek:bir de önemli olan günde 2000-3000 başlık açmak değil. ne kadarı mantıklı, okumaya değer o önemli.
    #1903896 (rectoa, 10.07.2007 21:47 ~ 21:52)
  20. hatta 2. ve 3. nesil yazarlar da uçurulsun ve sözlük sadece 1. nesil yazarlara kalsın, istedikleri gibi at koştururlar böylece. daha da abartarak diyorum ki bütün yazarlar uçurulsun sözlükte sadece moderatörler kalsın.
    #2349706 (nickdenicknedirnick, 20.09.2007 22:01)
  21. karışmayın şu zall'ın işine be kardeşim. adam gazetelere demeç vermiş adam.

ya zall, konu açılmışken, sen şu google adsense'ten kazandığın parların bi kısmını dağıtsana bize. bak bayram da geliyor. tamam, başlık ve konu dışına çıktık.

ya şimdi yeni yazarları alıcan, payımıza düşen para azalacak. ondan yani.
    2 senedir yazıyorum sözlüğüne be, bari şu adsl'in bi kısmını karşıla.

(bkz: pinti)
    (bkz: cimri)
    #2349809 (maksat muhabbet, 20.09.2007 22:14 ~ 21.09.2007 01:15)
  22. düşünce özgürlüğünü engelleyici düşünce (!).

zorunlu edit oldu: 4. nesil diyerek genelleme yapılmasını yanlış buluyorum zira bu sözlüğü kirletenler içinde her nesilden yazar muhakkak ki vardır.
    #2349823 (oksijen, 20.09.2007 22:16 ~ 22:51)
  23. en azından kalifiyeli alım yapılsın seçici olunuz efenim.
    #2349862 (kratostol, 20.09.2007 22:20)
  24. açın açın iyi oluyor. mükemmel arkadaşlar var ramazan günü şifa niyetine.
    #2349891 (paradigma, 20.09.2007 22:24)
  25. yanlış ve haset kokan bir başlık..
    öyle ki herkes buraya anasının karnında gelmediğine göre yeni fikirler, yeni insanlarla tanışma imkanımız engellenemez..
    #2349900 (justinank, 20.09.2007 22:25)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazar alimlari kapatilsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar alimlari kapatilsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar alimlari kapatilsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar alimlari kapatilsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.