yazar alimlari en az 20 entry ile olsun 

kapat
  1. kanımca yirmi girdinin az kalacağı kampanya olup yuz girdi olması gerekir.
    #712194 (hunlu, 08.10.2006 21:20)
  2. isterse bir girdi ile alsınlar fakat format bileni alsınlar diyerek destek verdiğim kampanyadır.
    #712204 (thedewil, 08.10.2006 21:22 ~ 21:25)
  3. 20 entryden sonrası merak konusu olan kampanyadır . *
    #712242 (no promise, 08.10.2006 21:32)
  4. ileride * dönecegini düşündügüm kampanyadir.
    #712247 (adini unutan adam, 08.10.2006 21:33)
  5. yuz entry olsa da değişmeyecek bir durum için değmeyecek kampanyadır. aldığın adamın nasıl çıkacağını bilememek, maalesef, sozluğun dezavantajıdır. onemli olan alınan adamın adam gibi olmasıdır ki sozluğun kalitesi korunsun. uçurma mekanizması da bunun için vardır. adam olmazsa silinir gider.
    #712263 (mmtyvs, 08.10.2006 21:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar alimlari en az 20 entry ile olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar alimlari en az 20 entry ile olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar alimlari en az 20 entry ile olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar alimlari en az 20 entry ile olsun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » hem musluman hem irkci olmak » gecekondu » saf aklin elestirisi » kupayla taclandirmak » adventure pinball forgotten island » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » hostempo » suadiye cafe » dr cureklibatur ve bay arkin » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » yoruk sucuk benzeri urun » spitneybears » tulips » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eros » eski pusku » ayabakan » guardado » teror » allah » elfida » 3d radio control racers » avar kaganligi » gecen gun yine sevisiyorum » sayman » ben simdi n abicam » saw 5 » muhtemel kitap isimleri » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » mikrodalga firin » yaz buz » you make me high » carsaf carsaf » sac kurutma makinesi sesi