yazar alimimiz suan icin durduruldu 

kapat
  1. uye ol! tıklandıgında karşımıza çıkan uyarı.

dogru yazımı için;
    (bkz: Yazar alımımız şu an için durduruldu)

not:benzer başlık var diyenler olursa o dediginiz başlık hatalıdır dogrusu budur.
    #1083185 (Rurouni Kenshin, 31.12.2006 00:56)
  2. yazar olmamdan 1 dakika snra üye girişi yerine tekrardan üye ol butonuna tıklamamla karşıma çıkmış olan uyarı. "ulan yksa son yazar ben mi oldum" nidalarıyla odada bir sevindirik oldum tabi.

tabi o yazar kelimelerini öncelikle caylak kelimesi ile değiştirmek isterim.

edit: (bkz: çömezsin di mi)
    #1083205 (micro cuts, 31.12.2006 01:00 ~ 01:01)
  3. (bkz: herkese verir talkını kendi yutar salkımı)
    (bkz: imam osurursa cemaat neden sıçmasın)
    #1084070 (karga, 31.12.2006 07:47 ~ 08:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar alimimiz suan icin durduruldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar alimimiz suan icin durduruldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar alimimiz suan icin durduruldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar alimimiz suan icin durduruldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tesekkur eden moderator » acibadem sutu » i am vertical » alicengiz oyunu » bin adalar » dusman olmak icin firsat kollamak » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » kafam girsin » tamam okey » bulbulum altin kafeste » kavak yelleri » max payne » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » mecidiyekoy » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » capkin » lowepro » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » cristiano ronaldo » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » karate ni sente nashi » kanye west » kabiz olanlara tavsiyeler » kiso kurokava » resolve » senay erdogan » roberto baggio » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » sansur perdesi » nev york nev york seni yenecem laaaa » hoscakal » 2009 fifa konfederasyon kupasi » beyaz tavsan » dap » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci