yazar alimimiz bu bilgisayar ip icin kapalidir 

kapat
  1. aynı bilgisayar/ip üzerinden farklı renkler, farklı nickler ile bir daha yazar olma giri$imlerinin artık olamayacağını belirten uyarı cümlesi.
    #2664127 (zksek, 05.12.2007 11:57)
  2. (#2382420)
    #2664143 (galapagoslu iguana, 05.12.2007 12:03)
  3. ''modemi aç kapa ip'in değişsin'' yöntemiyle rahatlıkla aşılabilecek durum.ama tabiki naçizane yazarlarımıza önermiyoruz.
    #2664149 (jagatai, 05.12.2007 12:05)
  4. default olarak dinamik ip servisi sunan isp ler icin onleyici olmayan bir notadir.
    #2664203 (revolter00, 05.12.2007 12:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazar alimimiz bu bilgisayar ip icin kapalidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar alimimiz bu bilgisayar ip icin kapalidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar alimimiz bu bilgisayar ip icin kapalidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazar alimimiz bu bilgisayar ip icin kapalidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fm 2008 deki yetenekler » haydi ne duruyorsun » yerli erotik dizi ismi onerileri » deli bozgun dolu dizgin » cappuccino » adini unutmaya devam ediyorum » kopush fm » stadyum » mortingen strasse » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » a nightmare on elm street » bolumunu sevmeyen ogrenci » akbank » cakir » 30 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » how i met your mother » symposion » olmasaydi o adam anan olurdu madam » basligi basliktir diye tanimlamak » ermerkez » red hot chili peppers » istiklal marsi » deniz unel » faiz yemek » kovga » acibadem sutu » barbun » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » yeni baslayanlar icin istanbul » para ve mutluluk » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » ali bardakoglu » wanted » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » acilin ben maxfaktor uzmaniyim