yazar adi oldugunu simdi anladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haa simdi anladim mimigi
  2. o simdi yazar
  3. simdi bu yazar ucuyor mu
  4. kac yazar simdi suda balik olsak
  5. istesem simdi eksi de yazar olurum
  6. her yazar bana simdi eksi oy vermezse toptur
  7. simdi kimin gercek yazar oldugu anlasilacak
  8. fakir oldugunu gizleyen yazar
  9. yazar oldugunu zanneden zavallilar
  10. yazar oldugunu sanan yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

yazar adi oldugunu simdi anladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazar adi oldugunu simdi anladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazar adi oldugunu simdi anladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rock muzikte 27 yas laneti » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » annenin olmesi » twelve monkeys » fontana » aysun kayaci » aya yorgi » decimation » kurtler » kadinlarin akillarini surekli mesgul eden konular » yaran baslik yonlendirmeleri » isik evleri » pelin batu » kizil elmayi manavda satiliyor sanan ulkucu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the terminal » facebook » sac kestirdikten sonra aglamak » jandarma ozel harekat » sokak kedisi » dave seaman » toms shoes » luther » the godfather » halkevleri » turklerde irkciligin default olmasi » avrupa maclari sonrasi meydanlarda toplanmak » gumbet » dokuz aylik » milan