yazanlarin hepsi yalan olmakla beraber 

kapat
  1. tamamı : " yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. " olan sözlüğün en altında bulunan belkide cidden sözlüğü açıklayan paragraf.

kısacası burdan yazan herkes artı herbişey yalandır , yalan yazıyorsunuz denilmesi gibi birşey tabi yazıyı ilk defa okuyunca hade ya eleman düpedüz kolpa yapıyoruz demiş diyip belkide kendi kendine kızan kişi hatta ulan bunca emek paylaşım zart zurt yalan uğranaymış vaybe diyen kişi daha sonra zaten internet alemi sanal alem, e zaten sanal alemde yalan alem olduğuna göre ve hatta hayat bile kocaman bi yalansa sözlük yalan olmuş çokmu dedirtir.

(bkz: çek mastor çek)
    (bkz: dalgana bak)

edit : ne o koydumu yalan bi yerde yazmak , yada yazdıklarına yalan denilmesi kusura bakma senin oylamanda yalan gülüm.
    #1352085 (altobelli, 26.02.2007 20:24 ~ 20:48)
  2. (bkz: şeref geçen gün çok iğrenç bi insansın)
    #1352129 (dabaddah, 26.02.2007 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

yazanlarin hepsi yalan olmakla beraber başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazanlarin hepsi yalan olmakla beraber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazanlarin hepsi yalan olmakla beraber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk boku » ludovico teknigi » one tree hill » zikkimin koku » son dakika » youtube » turk medyasinin ramazan klasikleri » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » napoli taraftarlari » ergenlik donemi komunizm enfeksiyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games