yazan yazar 

kapat
  1. sözlük sayfası karşısına çıktığı anda tükenmez kalemini tüketebilen yazar.
    #2571758 (JohnNash, 09.11.2007 01:42)
  2. (bkz: anlatım bozukluğu)
    #2572451 (SuluBoya, 09.11.2007 10:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » yare soyleme » yesil basli govel antilop » google chrome » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » istiap » damak tadima uygun degildi » asik mahzuni serif » seyir defteri » blues » yanni » tiki » suicide redemption » wraiths of roanoke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » lost » huseyin altuntas » sanal reklam » tpjd » converse giyen turbanli kiz » migfer » sonsuza kadar sevmek » yaran espriler » actua soccer » ataturk insandi » sbf tkp » yumurtanin gote dayanmasi » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » ebru gundes » sort indi kaleci soka girdi » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » israel defence forces » yaran facebook gruplari » baban ne is yapiyor » somalili korsanlar