yazamaz 

/ 3
kapat
  1. birilerini ayar manyağı yapmış yazardır. hepsi çok sinirlendi; gözlerimle gördüm.
    #4021169 (moltisanti, 28.09.2008 21:11)
  2. tanıdığım yazar.
    *birilerine mesaj göndermek.
    #4021175 (uye lol, 28.09.2008 21:13)
  3. ayar nasıl verilir itinayla göstermi$. taibir-i cazise itin götüne sokup sokup çıkarmı$ birilerini. gece yarısı hem güldürmü$ hem ağlatmı$ yazardır.

(bkz: #4020415)
    #4022727 (BodrumTorbası, 29.09.2008 04:14)
  4. (bkz: #4022726) *
    #4022730 (kangaroo, 29.09.2008 04:16)
  5. dune kadar adini bile gormedigim yazar. nerden tanimiyorum acaba dedim, arastirdim, zira pek yazmasam da her gun bu sozluge girer, okurum, oylarim. dusundum birden, bu yazar bir yazdigi tek entry ile sahsimi ve deger verdigim diger bir yazari ** boyle elestirebiliyorsa bir bildigi vardir, hele bir ne dusundugunu, fikirlerini ogreneyim dedim ve arastirdim;

(#3561573)
    (#3477962)
    (#3447330)
    (#3569216)
    (#3578276) -favorim-
    (#3507185)
    (#3449536)
    (#3445157)
    (#3618324)
    (#3561222)
    .
    .
    .
    daha gider bu..

gorduklerim nedense hic te sasirtmadi beni. cinsellik ve futboldan baska birsey yazamayan, yazdiklari da tek cumlemeyi gecemeyen bir insan. simdi benim hakkim degil mi, hangi bilgi ve tecrubene dayanarak boyle elestirebiliyorsun insanlari? diye sormak... tek elle entry girersen yanlis seyler yazarsin tabi. beynine de kan gitmez hem bak... diyebilirsiniz ki ne var kardesim bir iki entrysi varsa boyle, dogru hepimiz yazmisizdir boyle basliklara, ben de yazmisimdir elbet bir iki sacma sey ama benim demek istedigim bu yazar daha dune kadar bu konulara girmeye cesaret bile edemezken sozlukte elestirmenin prim yaptigi bir yazar uzerinden bu ise bulasmis, bakin fikirler uzerinden degil yazar uzerinden.. ne kadar kaliteli degil mi?

velhasil kelek, nick alti dovuslerini sevmem, varsin cevap yaz, ayar verdigini zannet, benim gozumde karsima alip konusacak bir insan degilsin, sadece ne oldugunu millet bilsin diye yaziyorum. ayrica nick ile karakter tahlili yapiyorsan da seninki cok guzel uymus soyleyeyim...
    #4024514 (fewzi1907, 29.09.2008 17:13)
  6. #4020415 gibi bir entry den sonra kendisine hadise den hadi deli oğlan adlı şarkıyı ve hadise yi armağan ettiğim yazar. severek takip edilesi uuser. *
    #4024561 (east for west, 29.09.2008 17:24)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» guardado » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » symposion » yarak » yaran entryler » maharani » haydi insanlar kurtulusa » nedensiz ic sikintisi » tve » alain de botton » elveda rumeli » kan uykusu ndan uyanmak » sol frame » adayim abdullah gul kardesimdir » acmaza dusmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » asya pazari » on yuz » genc siviller » cristiano ronaldo vs lionel messi » mark levinson » cumhuriyet halkevleri » desiderato » spirit » actua soccer » yurekte golge birakanlar » en iyi agri kesici » ataturk yalniz miydi » hic favori entryi si yok » yagmur yagarken altina isemek » meri » no panic » quantum of solace » ennui » erzurumspor » bok cuvalim