yazaman 

kapat
  1. yeni bir yazar.*
    #3588784 (uieat, 27.06.2008 15:25)
  2. 'sen yazamazsın'ın konyalı bir vatandas tarafından söylenmiş hali. *
    #3701432 (tu kaka bana, 22.07.2008 12:07)
  3. shockhaberci olması muhtemel yeni yazar. hoşgelmiş.
    #3701442 (dulgerbob inciryapragi, 22.07.2008 12:09)

© 2008 - uludağ sözlük

yazaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun sozu » kadin dunyasi zehirlidir » crossing the bridge the sound of istanbul » bang bang » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » cok kastim 29 karakter rumuza » yikilmadik ayaktayiz » benim icin oldun artik » baslik acabilme yetenegi » nou camp » colony of birchmen » cenevre » akp nin saldiri icin irak hukumetini uyarmasi » selcuk erdem » marti etinden doner yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iphone » spy game » kule rock bar » hillside city club trio » servet cetin » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » gozluklu f16 pilotu » ediz edin » kufreden kizlar » yalanasi hatun kisi » sapla samani birbirine karistiran sap » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » destere » hayra alamet degil » une belle histoire