yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar 

kapat
  1. sabahtan akşama kadar durmadan bir şeyler yaza yaza, en nihayetind kelimeleri tüketerek sap gibi ortada kaldıgında "hayır durmamalıyım, ne olursa olsun bir şeyler yazayım önemli değil" diyerek sacmalayama devam eden yazar.
    #2065673 (mysterious, 03.08.2007 23:12)
  2. (bkz: aaa bu basligi ben acmisim)
    #2065709 (Crusty, 03.08.2007 23:18)
  3. kendi basligina entry girebilecek olan yazardir.
    baslik : evlenince ask bitermi
    yazar dan 1. entry : evet evlenince askin bittigi ispatlanmistir.

yazar dan 8. entry : (bkz: genelleme yapan yazar)
    =============
    (bkz: kendi basligina ayar veren yazar)
    #2065767 (enginar, 03.08.2007 23:30)
  4. (bkz: şekil bir a)
    #2065780 (replica, 03.08.2007 23:33)
  5. yazacak birşeyi kalmadıysa yazmasın yazarıdır.
    #2065787 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.08.2007 23:35)
  6. biraz soluklanıp mesgale butonuna basması tavsiye edilebilecek yazar. *

büdüt: bu tavsiye üzerine yazarın eksi butonuna bastığı da görülmüştür.
    #2065788 (fata morgana, 03.08.2007 23:35 ~ 23:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dar atmak » luciano figueroa » elinde ekmekle top oynayan veletler » mario jardel » pamuk prenses 2 » football manager » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » mahackala » ctrl f » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » yasak merve » bozzy blues » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » kabizlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ataturk un tuttugu takim » silahli kuvvetler j2 » temiz yazarlar temiz sozluk » metriks » 7eventy 5ive » revolutionary road » adami zorla seovi eden basliklar » erkeksen gir » huseyin altuntas » lorelei » sort indi kaleci soka girdi » sferometre » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » yarak » ben bu yaziyi sana yazdim » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » hizli giden atin boku seyrek dusermis » alevi » evladin olsa sevmezsin » vesselam