yazacak bir sey bulamayinca rastgeleye basmak 

kapat
  1. sol framedeki başlıklara bakıp entry girecek birşey bulamayınca rastgele butonuna basıp kendine uygun bir başlık arayan yazarın gerçekleştirdiği eylem.
    #501319 (grand ekinoks, 05.08.2006 15:12)
  2. başlığı açan arkadaşımızın yapmaya üşendiği eylem. *
    #501327 (arjen robben, 05.08.2006 15:13 ~ 15:20)
  3. (bkz: sansımı denemek istiyorum).
    #2082610 (kadavra, 06.08.2007 23:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazacak bir sey bulamayinca rastgeleye basmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazacak bir sey bulamayinca rastgeleye basmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazacak bir sey bulamayinca rastgeleye basmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazacak bir sey bulamayinca rastgeleye basmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » tulum hayri » fabala » guvez » walter klemmer » genc siviller » babasi olen cocuk » sair uuserlardan siirler » dem spor » korkularla yasamak » cesaretsiz sevgili » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » bozdag » baslik acip ayar verdim abi » hic favori entryi si yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yeterince renkli degil » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » bebegin kisiye yakismasi » mario jardel » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » ben senin bildigin kizlardan degilim » max payne » nominal gsmh » elm » arnavut atasozleri » sevgili » gripken buruna sokulan pecete » opel insignia » dogum gunun kutlu olsun » dis ticaret acigi » martyns » bos bkz la ayar vermeye calismak » kendine iyi bak » clear man activsport » bana yalan soylediler