yazacak bir sey bulamayinca ajdarli entry girmek 

kapat
  1. ajdarlı her entrynin prim yapmasından yararlanan kolpa yazar eylemi. ha bu da bir nevi öyle bir yazı oldu o yüzden özür dileyerek girdiğim ilk ve son ajdarlı entry olmasını diliyorum.
    #3444093 (kobrullah, 25.05.2008 02:33)
  2. söyleyecek bir şey bulamayıp da "nane, nane" diyerekten orda, burda, şurda dolaşan ajdar abinin dramının bir başka versiyonu olan eylem türüdür.
    #3444107 (rikimikipiki, 25.05.2008 02:37)
  3. (bkz: kosun kosun ajdar anik sozluge yazar olmus)*
    #3444148 (devilscry, 25.05.2008 02:45)
  4. (bkz: ajdar'ın elini sıkmayan emniyet müdürü)
    #3444160 (cemilflower, 25.05.2008 02:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazacak bir sey bulamayinca ajdarli entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazacak bir sey bulamayinca ajdarli entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazacak bir sey bulamayinca ajdarli entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazacak bir sey bulamayinca ajdarli entry girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kerhane » babasi olen cocuk » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » okan bayulgen sade vatandas » sadece yildiz bakiniz okumak » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » babami anarken » vize haftasi » heroes » tanriya ayar vermek » sahada sortunu indiren futbolcu » league one » yaprak film » nefret edilen cumleler » cumhuriyet halkevleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » limewire pro » grand ekinoks » genc siviller » bebegin kisiye yakismasi » davutobasi koyu » abandi damat » facebook » adini unutmaya devam ediyorum » this mission is over » vajina lakaplari » i am sasha fierce » cuzdanda gerekenler » google chrome » kavak yelleri » semih cumhuriyeti » sise » huseyin mumtaz » ezan » all by myself » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici