yaza bakmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gazeteye yaza yaza dusurdum hukumeti
  2. yaza yaza yaz geldi
  3. yaza veda partisi
  4. beni bir yaza gomdulerdi bir zaman
  5. yaza damgasini vuran sarki
  6. yaza damgasini vuran sarkilar
  7. eskiden yilbaslari yaza geliyordu
  8. yaza girerken artan sok diyet haberleri
  9. ramazan ayinin yaza denk gelmesi
  10. ramazan yaza yaklastikca insanin gozunun korkmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yaza bakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaza bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaza bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytanin atina binmek » hunting high and low » top spin 3 » pelesenk » dishonoured human » yildirim bayezid » hani yaylam » yalcin kucuk » eh iste » neredesin firuze » fenerbahce muhtarlik parki » yasemin congar » sozlukteki cia ajanlari » yalnizligin anlasildigi anlar » yandas medya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic tatil yapmadan calismak » 15 ekim 2008 yilmaz ozdil yazisi » lehman brothers in israile aktardigi para » heroes » dogan avcioglu » cheapdeath » afra tafra demokrasisi » premier cherdenko » danielle lloyd » fazil husnu » tabuttamenemenyapanimam » takva » varliga dayali menkul kiymet » bir koyuna sana kurban olayim demek » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim