yaz yaz bi yere kadar bizi anca asmaalti acar 

kapat
  1. 28 mart cuma günü yapılacak olan yaz yaz bi yere kadar bizi anca asmaalti acar zirvesi nin ta kendisidir.
    7 ay sonra tekrar istanbula dönen devilscry şerefine düzenlenen zirve, adından da anlaşılacağı üzere asmaaltında gerçekleşecektir. yiyilecek, içilecek ve haddinden fazla muhabbet ederek eğlenilecektir. bir süre sonra ortam'a eklenmesi umulan zirve büyük sükse yaratması beklenmektedir.** asmaaltı müdavimlerine duyurulur.* zirvemiz tüm yazarlara açıktır davetiyesi olan giremez paldır küldür gelin kardeşim.
    (junior, 24.03.2008 16:28)
  2. havaların ısınmaya başlamasından dolayı kanı kaynayan yazarların, bir araya gelecği, tanışacağı, tanıyanların daha da iyi tanıyacağı, küçüklerin büyüklerininin ellerinden öpeceği, esprilerin yapılacağı, keyifle muhabbet eşliğinde tatlılar, kurabiyeler, çukulatalar yenilecek olan, beraber şarkıların söyleneceği, alkol içilebileceği, içenlerin taşkınlık yapmayacağı keyifli bir zirve olacaktır.*çünkü-şöyle ki-

içelim sıçalım zirvelerinin de bir tadı olduğu kanısındayım. beraber bir araya gelen yazarlar farkında olmadan bir internet sitesini sadece bir site olmakdan öteye taşıyacaklardır. mekanın asmaaltı olmasının da yegayne sebebi budur. klasiklerindendir sözlüğün, hep öyle kalacaktır.

katılımın fazla olmasını umut eder, saygılarımızla arz ederiz efendim.
    (devilscry, 24.03.2008 17:22)
  3. deviscyr kimdi lan?
    mühim değil. gelirim. niye gelmiyeyim?
    (karga, 24.03.2008 20:20)
  4. devilscry'ın aylardır yurtdışında çalışıyor olması bizlerle uzak kalmasına vesile olmuştur. şayet baktık ki yurt içindeki yazarlarla da bir araya gelemiyoruz ne zamandır!.. bizde geleneksel içelim eğlenelim zirvelerinden birtanesini daha gerçekleştirelim dedik tabiki herzamanki mekanda... gelmek isteyen bütün yazarlara kapılarımız ardına kadar açık. bekleriz...
    (junior, 25.03.2008 11:11)
  5. bi aksilik olmazsa katılacağım zirvedir.

ancak 19,00 erken bi saat değil mi yahu? ben o saatte içmeye başlarsam muhtemelen 21,00 'ı göremeden sarhoş olur, 22,00 sularında da sızarım. *
    (hypathia, 25.03.2008 20:04)
  6. cok gelmek istedeğim ama gelemedıgım zirvedir. abim için zirve yapılıyor ama ben gelemıyorum cok acı veriyor bu bana...
    (ultraslangokhan, 26.03.2008 23:49)
  7. yaz yaz nereye kadar kardeşim.*
    (junior, 28.03.2008 15:50)
  8. (bkz: icelim guzelleselim) *
    (akrep insani, 28.03.2008 16:11)
  9. gayrı resmi katılımcı listesi;

tifosi
    karga
    florinali numuneddin
    junior
    devilscry
    hypathia
    zehir
    shashkin
    dusunenadam
    alwayssleepy
    kuntayi kinteleyen adam
    sadik 2 dost 1 hayat 1 olum
    fatal
    (junior, 28.03.2008 16:25 ~ 16:57)
  10. resmi katılım listesi;

devilscry
    junior
    melankolik
    fatal
    karga
    fishandcips
    hypathia
    kuntayi kinteleyen adam
    florinali numuneddin
    shashkin
    sadik 2 dost 1 hayat 1 olum
    *
    (junior, 29.03.2008 17:48 ~ 30.03.2008 01:13)
  11. mükemmel biz zirve olmuştur. yazarlar keyifli vakit geçirmişlerdir. pişmaniye, lokum, abur cubur yemişlerdir. yapılan sohbetlere doyum olmamıştır. bir sonrakini beklemekteyiz.
    (devilscry, 02.04.2008 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yaz yaz bi yere kadar bizi anca asmaalti acar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karma kalkarsa olabilecekler » gizli numara » 19 eylul » acilin ben muhendisim » seyreltik cozelti » a sorta fairytale » capkin koca yalanlari » matrimonial » keren ann » kucuk ibo nun yengesi » kandiber kalesi » ferhunde » sozluk filmi cekilse yazarlari oynayacak artistler » moderator yalayicisi » hemoroid » halloween » handan inci » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » the godfather » komunizm ile seriatin kardesligi » yaran entry silinme sebepleri » alvar aalto » bir kiz ve bir erkek asla arkadas olamaz » hincal uluc » csc » miftah i der i genc i maani » closure » gel ey zahid » benjamin linus » bos kamyon mu ariyorsunuz » vernon sullivan » dorduncu kel tayyip » bilgisayar basinda zikir cekmek » abaka han » merakli melahat » lan asker gel buraya » makina muhendisi » etek korse » inkar etmek » turkiye de 40 bin rus gelin var » goth olmak icin yapilmasi gerekenler » namissiz seni » alo josef k » pkk nin silahli mucadelesi kurtlere zarar veriyor » deniz eteke » rankine cycle » hayrunnisa gul » tufarganli asik abbas » amanda gray » touch of evil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa