yaz tatilinin bitmesi 

kapat
  1. üniversite öğrencisi için yeni başlayan bir tatilin habercisidir. lise ve ilkokul öğrencileri içinse yeniden ceket ve kravata hapsolunacak koca bir 9 ay demektir. gerçi zorunluluk kalktı ama yinede ilk ve orta öğrenim öğrencileri pek sevmezler okulu. yaz boyunca çalışıp harçlık yapıp sonra o konser benim şu eğlence senin diyerek parayı ezen üniversiteli okulun açılmasıyla yeniden evine okuluna sevgilisine kavuşur.
    #3930886 (60 yasindaki kelebek, 07.09.2008 18:10)
  2. gelecek yaz için tatil planları yapmaya başlamak için ilk neden. kışa hazırlanmayı istemeyen bünyenin kahrettiği durumlara da örnek gösterilebilir.
    #3930954 (ashaf, 07.09.2008 18:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz tatilinin bitmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz tatilinin bitmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz tatilinin bitmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz tatilinin bitmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acilin ben maxfaktor uzmaniyim » isn t love » fox tv » dogu kulturu » enes » bir kadin tarafindan sifirlanmak » actua soccer » tulum hayri » sozluk yazarlarinin itiraflari » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » senay erdogan » yitip giden devrimler » ctrl f » bettyboo » a series of unfortunate events » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » atma kalbim artik olumu ozledim » unutulamayacak sairler » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » bir fahisenin cocugu olmak » outlet cenneti » turkiye de sokakta kalmak » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » congrafuckinlations » oss de kutucuk doldurma gerilimi » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » kenzo tange » kreatin » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » dark tranquillity » erkek korkulari » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » adrian paul » eric cartman » iguananin olumu