yaz tatilinde uludag sozluk 

kapat
  1. yaz tatilinin yaklaştığı, yavaş yavaş yaprak dökümünün yaşandığı şu günlerde (the kene nin gidisi) uludağ sözlük'ün halidir. yazarlar belki de yaz okullarında, köylerinde, memleketlerinde, tatilde olacakları için sözlüğe hiç giremeyecek ve sözlük boş kalacaktır. belki de tatilde bol bol vakti olan yazarlar daha çok vakit ayıracaklardır sözlüğe. temennimiz 2. seçeneğin gerçekleşmesidir.
    #257588 (asiti kaçmış kola, 18.05.2006 16:14)
  2. (bkz: yaz tatili olmayan uuserler)
    #257590 (aftermath, 18.05.2006 16:15)
  3. yaz okuluna kalmış uuserlarla dolup taşacağı için pek bir fark olmayacak diğer mevsimlerle..
    #257600 (TTTDDD, 18.05.2006 16:16)
  4. yaz tatilinde uludağ sözlük serverlarına gezi düzenlemek güzel bir etkinlik olacaktır.
    #257609 (pilotmont, 18.05.2006 16:17)
  5. bir yazarın havuz başında şezlong a serilip wireless keyfiyle entryleri takip etme isteğidir**.
    #257611 (sfp, 18.05.2006 16:18)
  6. zalldan sözlüğün bir köşesine sezlong, semsiye vs. atmasını umduğum, uludağsözlüğün yaz konsepti.
    #257627 (alen markaryan, 18.05.2006 16:20 ~ 16:21)
  7. biraz seyrelmeler olsada hic bir sey kaybetmeyen sozluk durumsali
    #257709 (markasiz, 18.05.2006 16:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz tatilinde uludag sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz tatilinde uludag sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz tatilinde uludag sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz tatilinde uludag sozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran sinav cevaplari » haydi ne duruyorsun » eski sevgilinin nikahini kiymak » entry girerken bunalima girmek » moderatorlugun kaldirilmasi » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » and all things will end » uyumamak icin bahaneler » alicengiz oyunu » youtube » ben bu yaziyi sana yazdim » avar kaganligi » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ask suclari mahkemesi » hurriyete dogru » geri donmesi beklenen eski sevgili » turbanli sirin » basbaydar shopping center » the jailer » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » karate ni sente nashi » lowepro » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » become a legend » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » yaran entryler » uludag sozluk moderasyonu » actua soccer 2 » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » buzuki orhan osman » ozel okul avantajlari