yaz tatilinde okul bahcesinde sevismek 

kapat
  1. üniversiteli gençlerin yazı bile beklemeden havalar ısındığı gibi kaynayan kanlarını durdurma aktivitesidir.kezası yaz okuluna kalan ne yapcaz biz şimdi arkadaşlardır.
    #305360 (pafküf, 02.06.2006 21:03)
  2. sevgilisi olmayanların lanet (!) edeceği durum. (bkz: bsgck)
    #305382 (yoga yapan mistiq kedi, 02.06.2006 21:10)
  3. alternatif olaylar için (bkz: yaz okulunda okul bahçesinde hocalara küfür etmek)
    #305387 (TTTDDD, 02.06.2006 21:12)
  4. sevişmeye yer bulamayan gençlerin tatilden yararlanıp okulu kullanmalırı. bide kendi okuduğun okulsa çok daha zevki olacak durum.
    #305421 (meksikalı, 02.06.2006 21:20)
  5. okuldan atılma sebebi.
    başkalarının bakıp (bkz: 31) çekme sebebi.
    ve.
    küfür yeme sebebi.
    #305463 (LocK, 02.06.2006 21:30)
  6. Okulun nimetlerinden yaz-kış yararlanmayı kendine hedef etmiş bünyenin yaptığı eylem.
    #3263220 (fernando gago, 13.04.2008 00:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz tatilinde okul bahcesinde sevismek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz tatilinde okul bahcesinde sevismek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz tatilinde okul bahcesinde sevismek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz tatilinde okul bahcesinde sevismek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaz tatilinde okul bahcesinde top oynamak » halka acik alanda sevismek » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » the international » yaran ruyalar » milli demokratik devrim » dunyayi yoneten adam » pervane » neanderthal » floccinaucinihilipilification » un chien andalou » no panic » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » basliklari alt alta okumak » yasam duslerdedir » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » kilo alamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » ekonomik kriz » evrim teorisi » bir derdim var yasanmisliklari » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi