yaz sonu siirleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. amanin sonu fakat fakatin sonu sakattir
  2. ask siirleri
  3. ada siirleri
  4. gul siirleri
  5. saat 21 22 siirleri
  6. sirat siirleri
  7. ask siirleri kolonisi
  8. brecht siirleri
  9. delikanli siirleri
  10. tikky siirleri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz sonu siirleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz sonu siirleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz sonu siirleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz sonu siirleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » salvatore di stefano » atan alir spor » no promise » montajelemani » masal » nika diyor baska birsey demiyor » egitim fakultesi » profosyonel1972 » extra ecclesiam nulla salus » youtube » seyir defteri » blues » mehmet ali birand » sabah sabah akla dusen sarkilar » entry girerken bunalima girmek » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » melankolik le tantana » mad girls love song » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pes 2009 » afrika » yazarlarin aslinda demek istedikleri » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » osmanli turk degildir