yaz ordegi 

kapat
  1. ulkemizde son derece az gorulen bir ordek turudur. gorene hemen forograf makinesini kapmasini tavsiye ederim. Kahverengi krem renklenmesiyle pek dikkat çekmeyen bir ördek türü olup genelde ilkbahar ve yaz aylarında güney ve doğu bölgelerimizdeki sulak alanlarda karşılaşılır.
    #3609468 (muroyimte illeb imakez, 02.07.2008 14:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz ordegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz ordegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz ordegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz ordegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» binbasi ernesto olmedi daha » pmo » childless woman » motorola f3 » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » al bunu sana aldim » ben simdi n abicam » nano sahtiyan cell im » allah » atsizcilar » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » cok egzotik hareketler bunlar » kara carsaf ve istiklal marsi » esinin ayaklarini opmek » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cezmi yurtsever » asirmasyon » kelime oyuncusu » fever 103 » evrim » maji » vajina lakaplari » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » orospu cocuklugunun dik alasi » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » peri tozu » fikralarla turkiye » san francisco » afrika » diego armando maradona » kakule » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » cakma chp liler